kekerapan berak

Org ckp klu bby breastfeeding normal klu x berak 2 minggu kan. Ank sy 3 hari x berak, esk tu berak kuning mustard bnyk. Lepas tu esk tu x berak plak, then 2 hari lpas tu bru berak. Mcm selang 3 hari bru berak, then selang 3 hari lagi bru berak. Adakah normal jgk?? Ke ank sy sembelit ye?? Sy full bf Ank x meragam Kerap kentut Bby 3 bulan 26hari

1 Balas

normal saja. bagus la anak berak. yg risaunya kalau x berak, sis.. dan ya normal juga jika anak full bf sepenuhnya x berak smpai 2 minggu. kalau berak mcm anak sis lagi baik.