Penat sangat sbb ank melakat sntiasa...

Hii...x tau nak luah dekat siapa...nk luah dkt husbn pn nth la...lpas tu dngar mak sndiri ckp x tau nak cri keselsaan ank..pdhal ni ank first dn pnglmn pn masih sdikit...dn perlu belajr bnyk lagi...ank pula meragam ..mengeliat teruk habis smua susu yg bru disusu kluar balk...ank bru sbulan lebih..kdng tercubit....Allahu...lpas buat cm tu rasa berslah sngt ....x tau nak buat ap...😔😔😭😭

4 Balas

ntahlah saye dh ank ke3 ... 3-3 jenis melekat 🙃 penat sgt penat dgn nk urus kakak dia bru 2y2m , abang dia sekolah .. nasib suami memahami part xsenpat nk urus rumah n mkn sehariab