Macam mana nak buat temujanji di KKIA?

Hiii mommies, sekarang saya 6 weeks, first time. Nak tanya, macam mana mommies buat temujanji di KKIA untuk buat buku pink & checkups? Boleh pergi swasta, ke wajib di KKIA? Masalahnya makan masa x sebab saya susah nk minta cuti dari kerja. Terima kasih...

2 Balas

Hi mommy. Haritu baru je book online. https://qmed.asia/booking Boleh pilih nak pergi klinik mana and tarikh and masa yang you available. Hope this helps! 😁

telefon je dulu KKIA yg bdekatan tempat tinggal sis..