Appointment kkia boleh ke buat hari weekend sabtu ahad?

Salam mommies, appointment checkup buku pink di kkia boleh ke buat hari weekend iaitu sabtu atau ahad?

3 Balas

waalaikumussalam sis, tak boleh. semua appointment weekdays sahaja sebab kalau ada kena jumpa doktor pun memang on weekdays. Memang ada setengah KK buka hari sabtu tapi biasanya utk appointment ibu yg lepas bersalin. tu pun half day. kalau sis bekerja, sis boleh je minta appointment petang

Tak boleh. Appointment KKIA pada hari bekerja saja.