12w4d

hiii mom, smlm just saya batuk then rase mencungap, so mlm td g klinik swsta, die just bg ubat batuk, mlm td xdpt tido langsung, sbb dade berbunyi..and hari ni..whole day, saya batuk, tekak rase gatal, nafas pendek, ptg ni da start berkahak plus selseme..so how? any suggestion

2 Balas

Ada bgtau awk prgy tk dkt dktr ? Ubt batuk untk ibu hamil tk dsarankna kecuali panadl shj

5y ago

dah bgtau..y not die bg neb je kan..tayah ubat hmmmm xdpt tido..tekak gatal..nafas pendek

Die bg ubt batok? Die tau ke sis u preg?

5y ago

Xpasti mcm mn.. tp dulu doctor xbg pn sbb riso mggu bby.. byk kn minum air suam2 je.. jaga kesihatan panadol je yg bole xsilap