Baby batuk selsema

Hi mommies. Nak tanya usually baby kalau batuk berapa lama ye nk baik. Jenis batuk berkahak. Anak saya dah 3 minggu tk baik2. Semua da buat letak segala jenis minyak, guna sterimar dah. Nk bg ubat batuk tk boleh lg. Pergi klinik pun Dr ckp paru2 clear so tk perlu risau. Just monitor nafas dia je. Tp tu la. Just nk tau kalau ada yg berpengalaman ada anak batuk lama ke. Kalau ada tips lain boleh share. Tqq #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

bawa pi hsptl. kwn sy ulang alik klinik sudahnya admit hsptl sbb dh lama sgt batuk