details scan

Hii mommy ,nak tanya...hehe 22w waktu sgt sesuai ke utk buat details scan sekali intai jantina??..tak sabar nak tau,smlm tanya docter kat kk...dy kata dh boleh,tp pengalaman ibu2 pula cmne? #babyfirst

15 Balas

boleh dah tu mommy..sy buat masa 23w..nasib sempat..sbbnya kalau dah 25w n ke atas, klinik tu tak terima dah nk buat details scan..ada rezeki dpt tgk gender bby skali..kena pujuk bby tunjuk, jgn sorok2..jgn malu2..hahaha 😊

Boleh dah sis, memg sesuai sangat. Saya haritu buat details scan masa 19w dah boleh nampak gender sekali. Elok buat skrg. Nanti lambat2 baby dah besar ruang jadi sempit so agak susah sikit nak scan each part of the baby

Boleh sangat tu sis. Sebab waktu yang sesuai untuk detail scan 18week-24 week. Saya pergi masa 24 week. Bagus buat detail scan ni sebab boleh tahu semua keadaan pasal baby, uri kita, air ketuban kita 🤗

Sy pun 22w..br bt detail scan.terang2 nmpak jantina..better bt cpt.lg besar lg aktif..susah doc nk cr nt..hehe

Sesuai sgt dah utk scan tau jantina baby waktu. Kalo 5D doktor suh 26minggu. Kalo biasa dah sesuai sgt

Sesuai sgt sis... Boleh npk gender skli... Sy 20 minggu da buat, da taw pun gender baby...

saya nak buat details scan sekali 5D, tp doc ckp 25-26 week, hehe tak sabar

Sy 21w buat detail scan. Alhamdulillah baby bg kerjasama.. Hehehhe

sy hritu buat 4d dr suggest time kandungan 26 keatas

doc ckp waktu sesuai detail scan 18-24 week