details scan

Hii mommy ,nak tanya...hehe 22w waktu sgt sesuai ke utk buat details scan sekali intai jantina??..tak sabar nak tau,smlm tanya docter kat kk...dy kata dh boleh,tp pengalaman ibu2 pula cmne? #babyfirst

15 Balas

Boleh sangat tu sis. Sebab waktu yang sesuai untuk detail scan 18week-24 week. Saya pergi masa 24 week. Bagus buat detail scan ni sebab boleh tahu semua keadaan pasal baby, uri kita, air ketuban kita 🤗