details scan

Hii mommy ,nak tanya...hehe 22w waktu sgt sesuai ke utk buat details scan sekali intai jantina??..tak sabar nak tau,smlm tanya docter kat kk...dy kata dh boleh,tp pengalaman ibu2 pula cmne? #babyfirst

15 Balas

boleh dah tu mommy..sy buat masa 23w..nasib sempat..sbbnya kalau dah 25w n ke atas, klinik tu tak terima dah nk buat details scan..ada rezeki dpt tgk gender bby skali..kena pujuk bby tunjuk, jgn sorok2..jgn malu2..hahaha 😊