Pintu rahim bengkak

Hai, sy skrg 8 weeks pregnancy. My second pregnancy. Tp first time experience ad kluar lendir bercampur darah. Dia jd ptg smlm n smpi pg bi ad lg. Rasa sedih sgt bila 2nd pregnancy ni jd mcm ni .sblm g klinik tu mcm2 fkir sbb x nak bad news. Tp alhamdulillah bila growth scan baby ok je maih mlkat di dinding rahim dan ad degupAn jantung. Sronok tgok since sy x scan lg sbb ratA2 kata klau scan awl baby x nmpk. Tp msa scan rupanya di pintu bukaan rahim sy ad bengkak skit, jd tu punca nya trun drah. So sy doa bnyk2 supaya baby sy survive sbb sy still under threaten miscarriage. So kena bedrest 3 hari ni untuk kuatkan rahim dan on ubat. Jd soalan sy, ad x kes mcm sy n ad tips dr segi mkn or ap2 yg boleh dibuat? Doakan sy pregnancy ni selamat

2 Balas

saya nak bagitau sikit klo ble kmu banyak rehat tak perlu buat kerja dulu saya dah lalui semua itu saya pernah keguguran masa kandungan saya baru 3 bulan ank yg ke 8 lepas tu saya ada keluar darah tak banyak pun sikit je lepas tu hari kedua pagi tak ada sda lepas tu jam 5ptg saya sakit perut mulas sda jam 7 mlm keluar banyak darah terus keluar semua

Mudahan semuanya baik