Jantung bayi dalam kandungan bermasalah

Baru² nie sy ad buat detail scan dkat swasta ,doktor ad mengesahkan bayi dlm kndungan sy ada masalah jantung kiri sempit.doktor bg tahu jika bby sy lahir mngkin hayat hidup dy sehari dua mcm tu. Sy sedih sgt² .ad x ibu² dlm nie pnah alami ? Nie prtma kali sy hadap semua nie. Bby dlam kndungan sy aktif bergerak cm biasa. Dh 3 doktor ckp bnde yg sama. Sy terlalu buntu memikirkan smpai sy kdg² ngis.

2 Balas

mudah²an akan ada keajaiban.. semoga anak puan diberi kesembuhan dan membesar dengan baik dan sihat.. aamiinn.. 🤲 kuatkan semangat ye puan.. emosi puan boleh mempengaruhi kandungan puan.. puan kena kuat dan banyakkan berdoa.. banyakkan juga berdoa di sujud terakhir dan waktu hujan turun.. insha'Allah..

Berdoa banyak2 sis mintk pada dia hanya dia yg dpt mnyembuhkn.. semoga dipermudahkan segala urusan awak..