Demam dan sakit-sakit badan.

Hii assalamualaikum mommy and mommy to be. Nak tanya, pernah tak uolls semua semasa pregnant, kerap demam atau satu minggu mesti ada sekali demam. Atau rasa sakit2 badan. Kalau ada, ada petua tak untuk elakkan rasa panas badan? Btw saya baru masuk nak masuk 11 minggu ada sulung.

1 Balas

Biasa tu. Imun ibu dah trnsfer ke ank. Sbb tu si ibu seng sakit. Prgi klinik nt d org bg ubat sesuai tuk ibu prgnt ni. Air masak bnyk mnom. Bnyk rehat. Jgn stress sgt.

4y ago

Terima kasih 🥰