Badan amat sakit

Hii friends..saya pregnant 17 minggu Dari semlm I rasa badan saya amat sakit Dan sangat letih..boleh mkn panadol biasa tak..sangat2 tak larat badan..and rasa mcm demam tapi badan tak panas...pregnant seblm ini takde pula mcm ini...

2 Balas

Boleh puan, paracetamol antara ubat yg paling selamat dlm byk keadaan termasuk utk ibu mengandung & menyusu. Yg penting ikut dos yg sepatutnya. Kalau tak larat sgt, makan je, jangan paksa diri.

kalau boleh elakkn sis. kne banyakkn berehat