demam, lower back pain

hi, nak tanya boleh? saya 1st time pregnant and baru nak masuk 7weeks. normal ke kalau rasa nk demam, sakit2 badan, lower back pain? badan rasa bahang je. mohon pencerahan#pleasehelp #firstbaby

1 Balas

normal bdn rse panas2 sbb time bi hormon progestron tggi..mcm sy kalini mlm2 rse bdn seram sejuk mcm nk dmm..dahi rasa panas..

1y ago

ya cuma klau dmm panas sgt tu kena monitor jgk sis..klau rasa mcm bdn panas2 tu masih ok..sbb biasa time prgnt mmg pns sket bdn..cuma bukan kategori dmm tggi..