Tolong ada sesiapa yang pernah mengalami situasi ni?

hii assalamualaikum. haid saya yg terakhir semasa 03/04/2022, dan anggaran haid seterus nya adalah 03/05/2022 kn? tapi kemarin saya tergerak hati nak cek pregnancy test & test tu bole nampak 2 line, tapi 1 line tu pudar sangat. hari ni sya try lgi test guna jenama clear blue & mnunjukkan "pregnant" tlong sesiapa yg perna bgini, ada ka sya confirm mengandung? sebab saya belum terleway haid.

Tolong ada sesiapa yang pernah mengalami situasi ni?
17 Balas

hai..sama mcm sy,last period 4/4... dh delay period semnggu....cek upt naik double line terang... inshaallah ade rezeki tu...

sama mcm Sy sis...last period 4/3 seminggu lewat test upt naik double line...bru ni g scan dh nmpk kantung..

Maksudnya preggy, atau tungguh seminggu lagi boleh check. Untuk lebih confirm pergi klinik dear . Congrats

InshaAllah ade tu.. masih awal lg.. nnt smggu repeat upt tgk makin pekat x

dh ada tu sis...hcg rndh lg tu yg samar,,congrat sis

kne gune hari pertama peripd sis bkn hari pertama

klu cmni mmng ada