Pregnancy Test

Hi. Saya nak tanya. Mula mula saya test pakai test yang harga murah, normal ke dia naik tapi samar samar sangat. Tapi try banyak brand. Ada yang naik ada yang tak naik. Tak puas hati, saya pakai clear blue yg naik double line tu. Ok naik double tapi tak pekat sangat. Try lagi pakai clear blue yang 50+ tu, dia keluar preg 1-2. Tu kira nya preg ke? Sebab test yang murah tu ada tak naik. Btw, period tak datang dah 4 hari #firstbaby

2 Balas

Usually memang pregnant. Tapi kalau nk confirm lagi cepat boleh pergi klinik untuk check darah

mungkin sebab baru lagi kot , tu yang samar samar