First ?

Hii. Ada tak kat sini yang bakal melahirkan baby pertama. Ape perasaan? Saya due date bulan 12 ni, tp hati ni rasa Happy bercampur takut je. Cmana laa nanti dia jahit kat bawah tuu. Ngiluuuu. Terbayang kdg sebelum nak tidur. ? sebab takde pengalaman lg ?

68 Balas

smoga sis d prmudahkn..ap bolh bt bgtu lh seorng wnita klu mhu jga ad ank..

Saya punn anak first due 29/7 nii ..harap sangat dipermudahkann .

Sama.. tak terbyg nnti cmner nk buang air besar je😑 tu je duk pk..

First baby. Due date 16/12/19... Rasa mcm sekejap plakk...

Tak ada pa yg perlu ditakutkn. Bykkn berdoa moga dipermudahkan.

Harap² tngk muka baby nnti hilang rasa sakit yg awak bayangkan tu..

Sbnarnyaa sy pun 1st juga... Due bln 8 ni... Nervous sngt

Sakit contraction lg sakit drpada kena jahit sis bg sy..

Sy bby first jgkk. Due bln9 ni.. nevess jgk 😁

Hai...sy first baby juga..insyaallah january dpn due date..

5y ago

Ya alhamdullillah..syukur sngt2 da rezeki..dah 3tahun menanti