Contraction pain

Hie mommies...pls share opinion...tinggal seminggu lagi untuk due tapi dah mula contraction. Bila ade momevement sakit teruk belakang pinggang dan bawah kangkang...kadang kala susah nak jalan...tapi sakit tak kerap, takde bleeding...perut jadi keras..kena tunggu untuk sign lagi ke atau kena pergi hospital...pls share

Contraction pain
1 Balas

Cuba kira kekerapan contraction you, klau dh kerap 2-5 minit skali, better refer hospital dear 🤗