Contraction ke ?

Salam mommies, nak tanya.. if perut mengeras, sakit pinggang and sakit belakang tu contraction ke ? Tapi bahagian perut tak rasa sakit just rasa mengeras je.. sy dah 36w6d and ni first baby.. jadi confius. Patut ke pegi hospital check ? Sebab nurse cakap kalau takde tanda tak perlu pegi hospital.. #firstmom

1 Balas

kalau mengeras stiap 5 minit ia puan prlu ke hsptl kadar segera.mg dpmudahkan segalanya amiin