Type of Maternal Milk

Hi, Morning everyone. I'm 6 weeks pregnant (first pregnancy) . Which one maternal milk that is suitable for me and my baby ?

28 Balas

depends. kena try dulu.kalau boleh dptkan sample.register online akan dapat dalam masa 4minggu mcm tu.sebab kekadang susu tak ngam. but from experience,better fresh milk.sebab maternal milk boleh bagi berat badan naik mendadak,baby besar,diabetes and banyak lagi.my dr pun bagi advice to drink fresh milk. kalau u minum fresh milk then diarrhoea maybe u lactose intolerant. susu h&l bagus untuk lactose intolerant people.