Type of Maternal Milk

Hi, Morning everyone. I'm 6 weeks pregnant (first pregnancy) . Which one maternal milk that is suitable for me and my baby ?

28 Balas

Boleh rekomen consume susu kambing @ susu segar je. Formulated xberani nak rekomen sbb nurse kk tak pernah suggest.

Please don't take any mum formula milk. I have got a gestational diabetes after drinking Mama Enfagrow

Here is list of maternal milk that you can pick: https://my.theasianparent.com/susu-untuk-ibu-mengandung

i dont hv any preferences .. for me.. semua susu sama jer .. asalkan tk mix ape2 hehe

saya just minum susu kambing pure. baik untuk elakkan baby kuning juga

i always look for free sample milk on fb 😅

Sya bru nak try goat milk. Tp 1 tin rm34.90 🤣

Bab susu x blh komen..hahah.. sy jnis x minum susu.

enfalac mahal xpi okey bnyak vitamins dlm

can request trial pack from few brands