Type of Maternal Milk

Hi, Morning everyone. I'm 6 weeks pregnant (first pregnancy) . Which one maternal milk that is suitable for me and my baby ?

28 Balas

I minum Anmun Materna smpi 3rd trimester. Anmum Materna ada yg version kurang manis jugak. Takde pulak kena GDM. GDM ni bukan solely 'salah' susu ibu mengandung je rasanya. Kena tgk gak family history kita, pemakanan kita masa preggy. Tp i minum sehari sekali jelah. Tak lalu nak telan susu dua kali sehari.