Type of Maternal Milk

Hi, Morning everyone. I'm 6 weeks pregnant (first pregnancy) . Which one maternal milk that is suitable for me and my baby ?

28 Balas

sy ada hb rendah, sebelum minom fresh milk tp mcm nurse suruh tukar cari susu ibu mengandung. then i try similac mom yg plain saja. syukur selepas amalkan susu similac hb sy naik. sebelum beli better baca label pd susu. so kte tau apa yg kte minom n supply pd baby. nurse tak saran ambil anmum sbb kandungan gula tinggi katanya.