First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Balas

Saya 26mggu baru beli baju 12pasang. Order dr shoppee isnin baru ni, rabu dah smpai kt ofis. Campur campur lengan pendek, suar pendek, baju tido. Itupun lepas saya pi scan utk tau jantina mggu lepas. Katil dan carseat pakai kakak dia punya. Harap2 bole pakai 6 tahun lepas punya brg. Lampin, bedak, mandian, barang saya masa dalam pantang nanti tggu next month. Due saya 1/1/2020. Harap masih ada masa lagi.