First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

216 Balas

Better sedia awal.. Tak sekaligus keluar belanja. Masa anak sulung Sy Tak sedia awal sgt tp adala beli sikit2.. nak ditakdirkan keluar awal. Sebulan lbh awal Dr due date. Kelam kabut la suami Sy beli brg. Lelaki plak kan.. mana nk fancy2 semua baju kaler putih je.. haha..