First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Balas

Better cari awal..beli yg unisex..nnt bila dah tau gender br add on skit2..klau unisex bole guna turun temurun.😅 Beli sblm sarat..kang dah sarat nk kuar jalan cari..mengah mommy..brg pantang lambat xpe..brg Baby yg penting.. masing2 dgn taste masing2..nk cari amik masa ,😄