First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Balas

dah blh start beli dah sikit2. kalau ada baby fair, jgn lpskan peluang coz byk pilihan n harga pun sgt murah

da boleh mula beli da tapi beli sikit sikit . baju nwbrn tu beli sikit ja sbb baby cepat membesar 😊😘

Sy pon beli masa 6 bulan dl.. Sbb makin lama makin xlarat nk jalan nnt... Depend badan puan.. Klo kuat xde masalah😚

not too early sis.. sye mse 4bln dh strt beli.. kes husbnd yg excited nk soping brg bby..nak2 time bby dh expo.. 😆

Boleh beli dah skit2 start dr awal, klu hujung2 bulan takut tak larat dah nak shopping incase kita ada komplikasi ka

Boleh je akceli. Memana pn blh ikut suka mommy klu for me its more than better prepared all the things earlier 😇

boleh dh bli skit2 dlu.lg2 bila husband dh bg green light tu hehehe..nt dh msuk kedai brg bby mula dh rambang mata.

Saya beli masa dah confirm gender (7 months). Sampai dah menunggu hari pun masih tak lengkap barang, masih membeli.

Sy start beli barang 8 month. Tapi better you beli awal. Sebab masetu memang tak larat dah. Tapi gigih jugak.

Lagi awal lg bagus.. klu last minti ade je yg x cukup nanti.ape2 pun ikut kemampuan..rncg perbelanjaan dgn betul..