First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Balas

6 bulan tu ok dah kalau nak beli barang baby dan berpantang. Takut terbersalin awal.

kalau saya memang bli awal... 2nd trismeter start bli.. bli sikit2..

Nak masuk 8 bulan baru start bila barang baby tu pun lepas comfirm jantina baby..

7 bulan dah beli slow2 .. skrng dah nak sttle alhamdulillah .. due mac 2020 😍

ai beli waktu 8months n above. ai memang jenis suka beli barang last minute 😂

Saya start beli 7 bulan. Okay je start beli awal. Boleh plan perbelanjaan 😊

Bli ckit2 .. Jn bli bnyk ..bby cpt besar .. Tkut bby xsmpt pkai kna bli baru

Boleh beli sikit je la, nanti awk bersalin pun ada org bagi baby hadiah juga

Beli la awal..3rd trimester da sarat da tak larat round cari brg baby hehe

Samelhh..dh strt bli skit strt 4buln...ni skrg dh 7buln setengh,setle sume