Angin

Hi mommies..sy bru pregnant around 6 weeks..nak tanya, normal ke kalau saya selalu rasa sakit perut berangin2 mcm gastric even masih kenyang atau baru lepas makan??

65 Balas

jangan sapu minyak kat perut just tahan je. its all pregnancy things. makesure jangan makan spicy food too much. lama nanti hilang la. i dah masuk 8 weeks dah tak berangin teruk mcm dulu

5y ago

Huhu.. baru rasa nak letak sikit minyak atas perut ni..tq sis..