baby kuning

hi, ada tak utk kasi kurang kuning baby cepat? ??? baby saya kuning makin naik and hrini dh kena tahan dlm wad ??? cmna nak kasi kurang kuning cepat, tak sanggup duduk dalam wad lama2 ??? pleaseee tlg saya

116 Balas

ms sy dlu ank lahir.pramatang alami prolog jaundice..puas juga try mcm2.. last2 mkn anggur hitam cpt reduce kuning ank... mommy yg mkn tw..bkn bg bby mkn...lepas kita mkn anggur kita susukan ank sekerap yg mungkin..lg byk dia kncing n berak..lg cpt dia nye kuning turun..tp kena rajin susukan bby bru cpt reduce nya.lepas tu sy mndikn ank dgn herb tyt..tu pn bgus tuk bby.....mg dpmudahkn segalanya..mg cpt anknya sihat dr kuning..aamiin #TAPSupermoms