baby kuning

hi, ada tak utk kasi kurang kuning baby cepat? ??? baby saya kuning makin naik and hrini dh kena tahan dlm wad ??? cmna nak kasi kurang kuning cepat, tak sanggup duduk dalam wad lama2 ??? pleaseee tlg saya

116 Balas

tips saya kandungan sudah masuk 7 bln kita kena byk minum susu kambing jgn mkn fast food..byk mkn buah.. lepas baby lahir bf sejam sekali.. kena byk berkorban tidur.. ank saya hri pertama bacaan kuning 127. hri kedua 128 hri ketiga 164 hri keempat 129 hri ketujuh 114 hri ke sebelas 107 hri ke empat belas turun ke 81 bacaan kuning baby.. dan stop sampai hri ke 14 saja.. tpi penat sangat" tiada istilah berpantang zaman sekarang