Angin dalam badan

Normal tak dah masuk 7 bulan kadang byk angin dalam badan? Ada tak cara nak kurangkan angin ? 🙁 #babyfirst

6 Balas

kentut kuat2 🤣🤣🤣 lawak ja.. maybe boleh check balik cara masak sesuatu mknan, cara mkn, ada beberapa jenis mknan yg bleh hasilkan gas tinggi..

its normal sis , tak boleh nak buat apa😅..kita sebagai ibu kne tahan la iyaa🤭

Kurangkn mknan berangin.. Boleh dh pegi urut asalkn bukan bhgn pinggang n kaki

Normal. Cuba minta suami urut badan. #TAPactiveusers

picit2 sikit.. jgn kuat sgt

saya pun sama