Should be 8 weeks 4 days , tapi semalam scan hanya nampak kangung kecik je 😢 It normal mommy?

Help me 😢

Should be 8 weeks 4 days , tapi semalam scan hanya nampak kangung kecik je 😢 It normal mommy?
5 Balas

hi sis dr mesti akn bg tarikh repeat scan..kdang2 pesenyawaan kita xsma dgn time LMP..xpaa nanti lagi 2 3 minggu repeat scan Inshaa Allah size dy berubh..sis jgn stress positif jee..doa bny2..folic acid jgn tinggl..