10 w 3 days scan x nampak

is it normal mommies 10 weeks still nampak kantung je?

3 Balas

awak scan dkt kt kk ke ? kalau ada bajet lebih cuba scan dkt swasta, request utk tvs scan. scan dari bwh lagi jelas, saya dulu mcm tu jgk awal awal. Dr cari tak nmpk apa, Dr scan dari bawah Alhamdulillah nmpk janin & dh boleh dengar heartbeat. 7weeks+ masa 1st scan

1y ago

Postnya ni dah setahun sis, mgkn klu baby tu ada dlm kandungan dah lahir kot 😂

Yg ni Saya baru scan 3 hari lepas….10 minggu…..dah nmpk bntuk janin….degupan jantung pun 178…..tpi saya scan melalui bawah

Dah berapa kali scan? Sebelum 10w ada scan tak?

2y ago

dah scan sama jugak nampk kantung doktor buat surat tranfer ke hospital. tapi takut nk pi.