Hi mommies. Ada x yang tau produk yang berkesan untuk putihkan leher, celah kelengkang, ketiak?😔

help. any suggestion?

2 Balas

Saya sebelum mengandung pun dah gelap 🥺 Ada try jugak tenyeh toner (boleh search kat shopee jicama toner) Lebih kurang je kejap cerah kejap tak Ada beli mama's choice punya deodorant.. makin gelap pulak 😭 So saya scrub je hari2 kat tiak ni emmm

Semasa hamil ni memang normal lah bahagian tu gelap sbb hormon. Lepas bersalin, hilang juga nanti. Tak perlu sental