perut mengeras

Help mummy. Next appt lama lagi Skrg dah 24 weeks 1 days Nak tanya normal ke da start perut mengeras mengeras. Xcomfortable rasa. Sakit jugak area bwh perut. Lenguh bawak ke pinggang. Smpai sy fikir2 balik ade salah makan ke ape. Dlm sehari tu 2 - 3kali cmtu. Sejak smlm. Kenapa yea? Da xingat anak first dulu mcm mana da jauh beza 2 tahun lebih. Tq.

1 Balas

Iya sis ada yg cakap normal. Saya pon 24minggu ++ jugak. Nak ingad balik masa preggy yg sulung jauh sangad jarak 6tahun 🤭

4y ago

Iyaa hopefully laa. Doa yg elok2.