PERUT MENGERAS

sy da 38 weeks , pukul 1 ptg pinggang sy sakit sangat lepastuuu start jam 5 petang perut asyik mengeras smpaila skrg , apakaa itu petanda nak bersalin ? #pregnantfirst

1 Balas

kira mengeras tiap berapa minit ye..saya ank sulung brsalin 38minggu tk de turun tnda terus contraction,cek jln dah 3cm masatu contraction 5 minit sekali

2y ago

dy mengeras tiap 5 saat tpi sekejap' je kadang lama juga laa , dy gerak pun kadang mengeras