Big mistakes that i have did!

Helo all mommies. Can i ask something? Im pergnant 9 weeks. But ini tidak drancang sbb that happen when im drunk. And sa belum kawin. What should I do?

2 Balas

go klinik 1st. bwk waris . lahirkn je. lau nk bela sis bela. klu taknk bg kpd mak angkt.. its not a mistake its faith. ramai je yg drunk n do but never get pregnnt. but ramai yg nk ank tp xdpt.

5y ago

👍 dont worry.. in there that was a little u..😉

Kawin jak sis.. jaga jak baby tu.. Bapa baby msih ada ka? Sis knl kh sma tu llki?

5y ago

Kristian