buku pink

helo mommies.. boleh ke bukak buku pink hosp swasta tapi check up bulanan goverment hosp? plan nak bersalin d hosp swasta. and dekat2 due baru checkup d hosp swasta..ada nurse2 yg tau x kat sini?

9 Balas

Takde masalah nak buka buku di swasta & kk. Gi kk nanti tetap akan dapat buku pink gov. Kiranya nanti ada 2 buku. Macam saya dulu nurse just kepilkan je dua2 buku swasta & gov. Saya dari awal mengandung sampai bersalin gi checkup dua2 swasta & gov. Kiranya sebulan ada 2 kali checkup 😊