Contraction 38minggu1hari

Helloo mommy ii , td p pac check contraction sbb rasa perut mengeras kerap sangat , masa tgh check tu boleh pulak dlm masa 20 minit dia datang sekali ja contraction tu 😭. pstu doc sruh blik dlu sbb laluan pun tkda lagi . elok kluar pada hospital mengeras kerap blik , ya allah keliru sngt dhla firstmom 😔

2 Balas

Amboi baby.... Dia buat hal kat mommy dia ya. Sbb bukaan takde, memang kena balik. Doktor cek kandungan jgk kan?

3d ago

Syukur