contraction

Hai mommies. Sy harini dh 38w6d tpi ptg ni rasa perut mkin mengeras je n sakit dia mkin kerap tpi drh still takde kluar lgi so patut ke sy pegi hospital utk cek ? Sbb tkut doc sruh blik je kjp lagi . #firstbby #noexprience

1 Balas

Darah tu xsemua akn keluar sis....sy 4x bsalin xpernah keluar tnda darah... Salah 1 dr 3 ni dah blh segera ke hospital 1.darah+lendir 2.pecah ketuban 3.kontraksi yg konsisten Salah 1 tau...bkn tggu 3-3 bru pergi hospital