Contraction 38minggu1hari

Helloo mommy ii , td p pac check contraction sbb rasa perut mengeras kerap sangat , masa tgh check tu boleh pulak dlm masa 20 minit dia datang sekali ja contraction tu 😭. pstu doc sruh blik dlu sbb laluan pun tkda lagi . elok kluar pada hospital mengeras kerap blik , ya allah keliru sngt dhla firstmom 😔

2 Balas

2/10 ke due? Sy 38w1d BLom Ade tnda.perit mengeras tu biasa.hrni BYK sgt bjalan mrata kena Brixton Hick ingat dh nk bsalin tp tanda BLom Ade huhu

Amboi baby.... Dia buat hal kat mommy dia ya. Sbb bukaan takde, memang kena balik. Doktor cek kandungan jgk kan?

3d ago

Syukur