Contration

Hi mummies , pg td contraction kerap 5 minit sekali.. tp dah petang ni makin lama pulak 10 minit sekali 15 minit sekali lps tu 5 minit sekali blik n 10 minit sekali semula.. mmg rasa sakit perut mengeras sengugut sakit pinggang.. patut ke ke pac? Confius sbb tak consistent… ni anak 2nd anak 1st czer so mmg x ada pengalaman.. please helps dear mummies

1 Balas

biase contraction yg btul die konsisten.. klu 10min skali da bleh g hospital.. tp klu sis x sure bleh je g pac.. nnt doc cekkn jln..

6mo ago

ha'ah alhamdulillah.. sy yg 1st emergency czer.. yg 2nd bjaya vbac.. Bsalin 40wks.. mmg sy jenis lmbt bsalin.. yg 1st dlu overdue.. bsalin 41wks.. tu pon induce jugak.. tp induce drip..