kencing kerap

Normal kan klu pregy trimester2 kerap kncing ?? Tapi sy kerap kncing selang dlm beberapa min , pnh cek n doc ckp kncing kotor dah mkn antibiotik doc bg tp mcm xberkesan!! Kdg2 smp susah nk kluar berjalan sbb asyik nk terkncng .. Sy ad bca org ckp beli cranberry dkt watson . Boleh bg gmbar x dkt sya atau ubt dkt frmsi ap yng sesuai utk kncing kotor/kerap kncing . Pleasee !!! Sy dh stress sgd nk berjalan cri brg pun tergnggu

2 Balas

Mser sy kne kencing kotor dlu mmg rasa nk trkncing jer... Cara sy cuci pkai air suam utk mlegakan miss V n mnum air putih bnyk... So bila kencing dah x kotor, rser yg kerap nk kncing tu dah xder.... #TAPSupermoms

Memang kerap kencing sis. Saya pun doc prnh ckp kena kencing kotor. Saya amalkan minum air barli dengan izin Allah banyakkan minum air putih juga beransur kurang kerap kencing