HB LOW 8.8

Hb saya sangat rendah , saya tkut kandungan saya bermasalah. Saya dh cuba macam macam product tpi ttp rendah. Ada apa apa cadangan untuk naikkan hb dalam masa 2 minggu ?

14 Balas

dulu masa pregnant pun hb rendah sampai nurse check 2 minggu sekali.. lepas saya amalkan satu botol floradix sampai beranak hb maintain cantik jee, lepas bersalin pun nurse puji hb cantik.. boleh try survey floradix dekat pharmacy.. kawan yg suggest sbb dia pharmacist