naiikan hb

bagaimana nak naikkan hb...low sangat..check 1st 9.5 checkup 2nd 8.8

6 Balas

sy minum peel fresh perisa oren..first darah 12.5, second cek 14.5.. mgkin sbb sy minum tu darah naik..x makan pun ubat tmbh darah..bnykkn makan sayuran dan buahan

2y ago

Yea ke sis.. Ook.. Tq. 😊 😊

minum air delima..buah delima tu perah minum air dia .. x pernah ada mslh hb😅 tpi benda ni la sy slalu amalkan.. suami ajar, doktor pun ckp bagus

pn boleh cuba OMB buah boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/ombuah

sya 1w b4 bersalin makan hati ayam...dari 11.9 naik p 15..

sama..nurse kata kena masuk wad... takut saya...

makann jambu batu