Hb makin low

Hb low tolong suggest apa yang patut makan ?kerang ,bayam makan kerja nak tolak balik jaa muntah ad tak selain itu yang boleh naik hb ?

Hb makin low
40 Balas

Try mnom jus mamariam dear.. Sy amalkn sejak pregnant x pnah agi hb low.. Skang da 6 bln daa

3y ago

minum ayam brand. sgt cpt naikkan hb.

try makan jambu batu sis , insyaallah boleh naikkan hb awak . tapi jangan bubuh asam eh

sy hari2 minum jus buah delima dan makan buah kurma. selang sehari makan buah jambu batu.

3y ago

sy beli buah delima dan ambil biji2 tu terus blend sis dgn susu/ vitagen/ buah tembikai mcm tu.. ikut selera. memang hari2 buat 1 biji buah delima

Sy minum susu enfamama hb cantik, try suggest dekat kawan yg hb low pun berkesan..

try ambik ubat maltofer sis , perisa chocolate , then minum gan air oren !

Try minum jus mamariam, konsisten jus tu inshaAllah hb naik cantik 🥰

Susu kurma. Saya dulu hb 10 je, lps minum susu kurma naik 14 terus

3y ago

Goodday

minum jus delima gulsan sis, sy hri tu dri 10.9 naik trus jdi 12.1

3y ago

ad pic x pati kaa ?

saya masa pregnant.. nurse suggets mkn hati ayam, bayam

ikan cecaru,peria katak,air limau kasturi...insyaallah