You can't have a pet cat while pregnant...
Voice your Opinion
True!
False!

3993 respon

12 Balas

saya dapat tahu saya preggy pun dari kucing saya sendiri .. hahaha .. sebab mase tu dekat 2minggu lambat datang bulan . n tetibe kucing jadi manje je .. selalu tido atas perut .. sebab sebelum ni dia mmg tak nak dengan saya pun .. n 1hari tedetik nak bt tes alhamdulilah saya preggy ☺️

2y ago

samela. tetiba dok manje2 dengan sy.selalu taknak datang kat kita..tetiba je datang nak manje2..ngekorr je orang pergi mane mane.. check upt,postif🥰

sya memang suka kucing, Alhamdulillah masa prege kucing peneman ketika suami kerja.. Dan tiada mslh apa2 dgn kandung, sya ataupun baby.. Lepas brsalin lgi ramai kucing kmi pelihara.. lain lgi yg kucing luar dtng rumah tapi tak masuk tidur d luar ja.. ramai anknya, slalu bunting ja..

Ada org time prgnt dia alahan pada bulu kucing dan boleh buat sesak nafas... but sy alhamdulillah tiga ekor dgn sy.. huhu n suka tidur dkt dgn perut since baby kecik lg..

kucing kesayangan abah saya ❤️🤗 dia ni bulu tebal . sejak saya mengandung ni . sentiasa dengan saya .

Ada bakteria dr pet yg merebak dr kulit je

Kucing peneman sy sblom preggy lagi

Saya suka kucing.. 😊😊

ohhh i love my bulus² 🥰

I'm not sure.