Hmmm , maaf ingin meluah .. harini masuk hari k6 bby dh takda .. rasa pelik sedih smua bcampur ..

Hati tersangat rindu sedih menghantui 😢😢

7 Balas

blh tau knp..sabar ye wak.sy pn pernah kehilangan ank syurga mase lahir..ape pn kne redho..x salah kite mnngis..tu sje ubt rindu..ble nngs kite ingt Allah minta pd dia

3y ago

apapun terima kasih nasihat ny puan 🌸

inna lillahi wa inna ilaihi rojiun. Mudahan Allah gantikan kehilangan itu dgn yg lebih baik 🤲💕💐

salam takziah ya puan...Allah maha mengetahui apa yg terbaik utk puan n husband...

3y ago

InsyaAllah 💪, terima kasih puan 🌸

salam takziah puan ,semoga puan sabar n tenang sentiasa..

3y ago

sama2 ☺️☺️☺️☺️

insyallah nanti ada rezeki lain

3y ago

InsyaAllah, aamiin 🤲

takziah... sabar puan ❤️

3y ago

InsyaAllah terima kasih 🌸

takziah 🥺