Perancang depo

Haritu saya ada cucuk depo untuk pertama kali & harini patutnya date saya repeat cucuk untuk 2nd tapi saya tak pergi sebab saya perasan lepas saya cucuk saya period lama & sikit lepastu sering pening kepala berhari hari & mudah emosi.. tadi nurse kk call saya tanya knp x datang tapi saya bagi alasan nak rancang sendirilah atas sebab tertentu.. saya jadi buntu dah ni kalau rancang sendiri takut lekat awal kalau cucuk depo jadi macam tu pula tolong ibuuuuuu saya buntu😭 anak saya baru umur 4 bulan

8 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Mcm sy, cucuk depo langsung tak period.. tp sbb sy czer jd mmg sy ambil depo sbb 3 bulan skali baru cucuk kan.. maybe awk x sesuai.. boleh cuba yg lain .. kena ckp dgn nurse simptom2 awk kadang die suggest kaedah yg lain

4mo ago

klau sy ckp kt misi nk tukar pil blh x tp nk beli di klinik swasta / farmasi je? cuma tny misi jelh yg jenama apa yg sesuai..